Invitation til Fokusgruppe-event og Netværksfrokost – HelloEquals

Vi er glade for at kunne invitere dig til netværksfrokost og fokusgruppe-event i BLOX, København 30. maj 2024 fra 11.00-14.00.

Kom og vær med, når vi for en eksklusiv gruppe HR-leads fra nogle af Danmarks største virksomheder løfter sløret for HelloEquals – Et digitalt samarbejde mellem Living Institute og Grape.
Der vil være plads til cirka 10 deltagere.

Fremtidens digitale DEI-platform

Vi inviterer de skarpeste HR-leads i Danmark, fordi vi er ved at skabe et produkt, som skal ramme ned i de behov, I møder, når det handler om at skabe arbejdspladser for alle. HelloEquals er en digital platform til effektiv adfærdsændrende træning på alle niveauer i organisationen.

Vi er allerede i fuld gang, men for at kunne skabe det bedste værktøj og  skræddersy læringsrejsen til at matche de krav og udfordringer, du som HR- og DEI-lead oplever, har vi brug for at høre dine tanker og få dit feedback. Dermed får du en mulighed for at påvirke, hvordan det skal se ud – og hvad det skal kunne.

Hvorfor HelloEquals

Living Institute og Grape har sammen skabt HelloEquals for at møde markedets behov for digitaliseret læring af høj kvalitet ved at kombinere Living Institutes mange års erfaring med at levere DEI-løsninger globalt med Grape skarpe kompetencer inden for digitale læringsløsninger.

Din stemme er vigtig for os

Fokusgruppe-eventet er en mulighed for gennem et preview af det kommende produkt at få indflydelse på, hvordan synergieffekten i HelloEquals skal være med til at redefinere transformative DEI-løsninger i erhvervslivet.

Derudover giver eventet dig mulighed for at netværke med professionelle kollegaer, der ligeledes er engagerede i at forme fremtiden for DEI.

Sammen diskuterer, debatterer og designer vi en digital fremtid for DEI i et HR-perspektiv.

Hourly Schedule

Agenda

11.00 - 11.15
Velkomst og introduktion
11.15 - 11.45
Præsentation af et unikt samarbejde
Introduktion til Living Institute og Grape: baggrund, faglighed og ekspertiseområder. Introduktion til HelloEquals: Vores mission og vision for vores fremtidige produkt.
11.45 - 12.15
Interaktiv demo af vores tidlige prototype
Oplev vores prototype i aktion, udforsk dens indholdselementer og specialfunktioner.
12.15 - 13.00
Frokost
Frokost og netværk med andre DEI-leads
13.00 - 14.00
Feedback og Q&A
Åben dialog, hvor vi inviterer til spørgsmål, feedback og input fra jer.
Tags:

Cart

Date

May 30 2024
Expired!

Time

11:00 - 14:00

Location

BLOX, Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal, 1473 København
Mødelokale 'Copenhagen'

Organizer

Organizer Name
June 2024
September 2024
No event found!